Werken bij Fazili Consulting

 

Fazili Consulting opereert bijna twintig jaar succesvol in de markt. Door een sterke nadruk op kwaliteit en relatiebeheer weten onze cliënten ons steeds weer te vinden. Onze cliënten zijn gericht op daadwerkelijke verandering en resultaat. Zij waarderen onze resultaatgerichte aanpak en hulpvaardige instelling. Geen standaardoplossingen maar creatieve oplossingen dit tot resultaat leiden. Dat biedt echte meerwaarde, dat is wat wij willen en dat zien wij ook graag terug bij onze collega's.

 

Wij waarderen collega's die een eigen mening hebben, academische denkers en tegelijkertijd doeners met een ondernemersmentaliteit en gevoel voor de cliënt. Collega's met ambitie, energie en lef, die nieuwsgierig zijn en oprechte interesse in de mensen hebben.

 

Werken bij Fazili Consulting betekent werken in een intellectueel en persoonlijk uitdagende omgeving met dito groeimogelijkheden. De onderlinge sfeer is informeel, direct, gedreven en met een flinke dosis humor.

 

Ben jij een volwassen professional die academisch is opgeleid (bij voorkeur organisatiepsychologie of bestuurskunde) en herken jij jezelf in onze benadering? Dan spreken we graag met jou kansen en ambities door. Neem contact met ons op voor een verdere kennismaking.

 

 

 

 

 

Fazili Consulting | (035) 588 50 05 | info@faziliconsulting.nl